ЗА НАС

Ние сме вашето място за вдъхновяващи спортни занимания за деца!

В услугата си съчетаваме забавление и активност, за да помогнем на децата да развият физически умения и да изградят двигателни навици за цял живот. Нашите опитни инструктори създават мотивираща среда, където децата могат да се забавляват, учат и растат.

още за нас и екипа
teacher-image

Валерия Петрова

Валерия Петрова e бивша състезателка по художествена и естетическа групова гимнастика, завоювала отличия от държавни и международни първенства. Завършва Национална спортна академия “Васил Левски” със специалност кинезитерапия. Има допълнителна квалификация за Шрот терапевт.

Занимава се с модерни и хип-хоп танци и взима участие в културни и развлекателни събития у нас, била е и част от екипа на изпълнителите Весела Бонева, Михаела Филева, Криста и др.

От 2010 година започва да преподава модерни и хип-хоп танци за деца, а след завършване на образованието си създава авторската програма BABYGYM, в която включва идеите на изправителната гимнастика и енергията на хип-хоп танците.

В подхода си към децата тя вярва, че играта и уважението на техните емоции са най-прекият път за възпитаване на любов към спорта и вдъхновение за бъдещи успехи.

teacher-image

Никол Илиева

Никол Илиева е магистър по “Предучилищна и начална училищна педагогика“ в СУ „Св. Климент Охридски“.

Започва да се занимава с танци през 2005 г. като преминава през модерен балет и характерни танци. През 2009 г. навлиза в хип-хоп танците, а през 2012 г. основава хип-хоп формацията Dance Squad в град Перник. Преподава на деца от 4 до 20 г, с които печели множество международни и национални състезания и фестивали.

През годините работи с много български артисти, участва в турнетата „Coca-Cola Happy Energy Tour“ и „One Love Tour“ в България и Македония, заснемане на редица видеоклипове и изяви. Черпи своя опит от всички стилове на хип-хоп танците, взима участие в уъркшопи, семинари и обучения.

teacher-image

Димона Чилингирова

Димона Чилингирова е магистър по “Детско-юношеска психология” в СУ “Св. Климент Охридски”.

От 4 години преподава английски на деца. Макар и професионалният й път да се свързва повече с психология и преподавателска дейност, танците винаги са били нейна страст. Зад гърба си има няколко години опит в художествената гимнастика, а от 2017 започва да посещава танцови класове и уъркшопи на различни хореографи с цел развитие и забавление.

Децата винаги са представлявали огромен интерес за нея. Тя вярва, че психологията е навсякъде и отношението към децата от ранна детска възраст е изключително важно за тях. Според нея е необходимо изкуството да присъства в живота на децата, защото ги развива физически, емоционално, когнитивно и личностово.