Политика за анулиране

Добре дошли в “МАЙМУУВС” – мястото, където децата откриват радостта от движението! Ние разбираме, че с деца плановете често се променят и с удоволствие Ви предоставяме възможност за анулиране на вашите запазени посещения.

Условия за Анулиране

Възможност за анулиране на своите посещения имат само потребителите с регистриран профил в нашата система. Регистрираните потребителите могат да отменят своите запазени посещения до 2 часа преди началото на съответното занимание. 

Потребителите без регистрация в нашата система не могат да отменят своите посещения.

Възстановяване на Сумата за еднократно посещение

В случай на успешно анулиране на закупено еднократно посещение в нашата система, сумата, платена за съответното занимание, ще бъде автоматично възстановена по Вашата сметка в рамките на 5-10 дни. 

Анулиране на запазено посещение от пакет

Потребителите имат възможност да закупят пакети с преференциални цени на заниманията. В случай на анулиране на запазено посещение от пакет до 2 часа преди започване на заниманието, то се възстановява в профила на потребителя и може да се използва в по-късен етап, но не по-късно от датата на изтичане на пакета.

Процес на Анулиране

Процесът на анулиране е бърз и лесен. Влезте в своя профил в букинг системата ни и навигирайте към секция “ЗАКУПЕНИ ПОСЕЩЕНИЯ”. Натиснете бутон “ВИЖ” при “ЗАПАЗЕНИ” и изберете опция “ОТМЕНЕТЕ” за посещението, което искате да анулирате. На имейл адреса си ще получите потвърждение за успешно анулиране на вашето посещение.

Благодарим ви, че избрахте нашето място за вълнуващи занимания за деца. Ако имате допълнителни въпроси или нужда от помощ, не се колебайте да се свържете с нас.