Вълшебна едноседмична занималня с Хари Потър

Заповядайте в магическия свят на Хари Потър!

🎩✨ Ако вашето дете мечтае да бъде магьосник, нашата едноседмична целодневна занималня е точното място! Заедно ще се потопим в света на Хари Потър с разнообразни забавни и обучителни активности, които ще създадат незабравими спомени и ще вдъхновят младите магьосници.

Какво ви очаква?

🤸 Общоразвиващи упражнения: Всяка сутрин започваме с едночасов комплекс от упражнения, които ще тонизират мускулите на тялото, ще подобрят координацията и равновесието.

📚 Четене на “Хари Потър и Философския камък: следва вълнуващо четене на първата от книгите за Хари Потър, в което ще преживеем приключенията на любимите ни герои, ще влезем в роли и ще разиграем любими сцени.

🧙 Изработване на магьоснически вещи: Ще създаваме магически пръчки, отвари и други вълшебни предмети, които ще направят нашето приключение още по-вълнуващо.

🔮 Уроци по магия: Ще учим интересни факти и уроци от света на Хари Потър, включително как да играем куидич, как да използваме магически заклинания, ще търсим къде е скрит нашият Философски камък..

💃 Танцова хореография по музика от филма: Ще подготвим специална хореография на музика от филма, която ще изпълним и заснемем накрая на занималнята. Ще се почувстваме като истински магьосници на сцената!

QUIZ TIME: В последния ден от занималнята ще проведем въпросник с всичко научено през вълшебната седмица, в който всички участници ще получат награди.

За кого е предназначена?

Нашата занималня е подходяща за деца на възраст от 6 до 11 години, които обичат магията и приключенията и са запознати със сюжета на първата от книгите за Хари Потър – „Хари Потър и Философския камък“.

Кой ще води заниамнията?

Валерия Петрова е кинезитерапевт по образование и учител по призвание. Тренирала е художествена гимнастика над 10 години и се е занимавала професионално с модерни и хип-хоп танци. Над 15 години провежда занимания за деца от 1 до 12 години – танци, изправителна и бебешка гимнастика, в които вплита всичко научено през годините. Но най-важната част от нейното CV е огромната любов към Хари Потър и света на магията. Тази вълшебна седмица ще бъде нейна сбъдната мечта.

Кога и къде?

📅 22 – 26 юли
🕒 9:00 – 17:30 часа
📍 SolnaGym и близкия парк

Цена:

240 лв. за целия период на занималнята.

Местата са ограничени, така че не пропускайте възможността вашето дете да стане част от магическия свят на Хари Потър! За повече информация, свържете се с нас на телефон 0892 093 351.

Очакваме ви с нетърпение!

ЗАПИШЕТЕ СЕ СЕГА